Anicetta Kristiansen

Mit navn er Anicetta og jeg er den lykkelige indehaver af Balance You Therapy, Nørresundby.
Jeg er født og opvokset i Polen hvor jeg har uddannet mig til cand.oecon.agro på Universitet i Olsztyn og hvor jeg har arbejdet som forsker indtil jeg blev bosat i Danmark i 1990.
I Danmark har jeg yderligere uddannet mig til Lægeeksamineret massør på “Skolen for Idrætsmassage” i Aalborg
Kranio-Sakral Terapeut på Stanley Rosenberg Institut i Silkeborg
Reiki healer I hos Erlinng Chriistensen – Medium, Healer og Clairvoyant i Terndrup
Reiki healer II hos Eva Madsen – Reiki Mester, Clairvoyant i Hjørring
Reiki Master hos Adele and Garry Malone, England
Klangterapeut hos Jane Winther, sangerinde, forfatter, musikterapeut, Unisound i Rønde
Jeg har arbejdet i over 15 år med at hjælpe over 14000 kunder med at komme af med deres skavanker og jeg har flere glædelige år tilbage endnu.

Uddannelse
0%
Rådgivning
0%
Kommunikation
0%
Kundeservice
0%
Anbefalinger

Hvad kunderne fortæller

Kan kun varmt anbefale Anicetta! Hun er super dygtig og kompetent. Hun forstår, at få en til, at føle sig godt tilpas fra første øjeblik. Så har du nogle skavanker, er Balance You Therapy et besøg værd!

 

Se mere på https://www.facebook.com/pg/balanceyoutherapydk/reviews/

Har i en længere periode gået i behandling ved Anicetta - den sødeste dame - der uden tvivl har hjulpet mig til en bedre hverdag. Er fyldt med symbioser, skæv ryg, piskesmæld og en ekstrem opspændt krop grundet kronisk sygdom - alt sammen noget hendes behandlinger afhjælper gang på gang! De varmeste anbefalinger til hende!

Se mere på https://www.facebook.com/pg/balanceyoutherapydk/reviews/

Jeg havde haft et par rigtig travle uger på arbejde med meget intense og lange dage. Da der kom en mail fredag morgen med teksten: ”Knager og knirker det i hele kroppen? Balance You Therapy tilbyder en 60 minutters 'Aldrig Mere Ondt i Kroppen'-behandling, der giver dig fornyet energi, så du igen kan springe ud af sengen om morgenen.” så var jeg ikke et sekund i tvivl. Jeg bestilte straks og fik en tid allerede om eftermiddagen. Nu har jeg fået 3 behandlinger og sikke en forskel:-) Jeg synes godt nok at det var lidt ”hokus pokus” artigt, men det VIRKER. Jeg og ikke mindst min krop har det meget bedre nu, den er blevet rettet op og jeg har fået nogle nemme øvelser, så jeg kan vedligeholde det gode resultat. Anicetta er rigtig dygtig til at finde og behandle ens problemområder og god til at fortælle hvad hun laver og hvorfor:-) Dejligt at hun er kommet til Aalborg. Jeg vil gerne anbefale Balance You Therapy til andre.

Se mere på https://www.facebook.com/pg/balanceyoutherapydk/reviews/

form

Skriv til Anicetta