NYHED – NYHED – NYHED

HVER TIRSDAG OG TORSDAG TILBYDER JEG KLANGTERAPI TIL KUN 295 DKK.!


Klangterapi
er en mental afstressende kropsbehandling, der består af kranio-sakral terapi og klangmassage på celleniveau med klangskåle. Kranio-Sakral Terapi og lyden fra klangskåle løsner spændinger i kroppen og i sindet og frigiver kroppens selvhelbredende energi.

Lydene fra klangskålene og Kranio-Sakral Terapi er især gavnlige og brugbare i de perioder i livet, hvor man befinder sig i en overgangsfase, og man må tage nogle vigtige livsbeslutninger.

Man kan også bruge Klangterapi til at give slip på alle sine mentale belastninger, og mærke helt ind i sin egen kerne, hvilken retning man ønsker at gå i livet.

Behandlingen foregår uden på tøjet og kan modtages af mennesker i alle aldre og gravide.

Hver Klangterapi sammensættes individuelt afhængig af den enkeltes behov. Derfor startes der med en indledende samtale om hvad den enkelte modtager ønsker, at der arbejdes med.

Efter den første behandling vil man føle sig “tom i hovedet” og meget afslappet. Der kan forekomme kropsreaktioner som svimmelhed, lidt hovedpine, trang til at være alene, trang til at være i stilhed. For hver Klangterapi vil man mærke mere ro både i kroppen og i sindet. Tankerne bliver mindre påtrængende, man vil være bedre til at slappe af, angsten bliver mindre, man vil være bedre til at finde løsninger på sine problemer.

Anbefalet 3 behandlinger i starten, 1 gang om ugen i 3 uger og bagefter når behøvet opstår. Ca. 30 min.


1 x Klangterapi – 350 kr.