BEHANDLINGEN KAN IKKE BOOKES FORELØBIGT!


Hot Stone Massage
er en meget gammel indiansk massageform, hvor opvarmede lavasten masseres med afstressende, rullende og blide bevægelser på kroppen. Varmen fra stenene breder sig langsom til hele kroppen, trænger dybt ind i musklerne og løsner alle spændinger.

Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes og du bliver så afslappet at du næsten befinder dig i en meditative tilstand.

Man kalder også Hot Stone Massage for energi terapi, der har en vidunderligt virkning på kroppens både fysisk og psykisk.

Lavasten opvarmes og lægges på strategiske punkter på kroppen, hvor varmen fra disse trænger i dybden og løsner spændinger. Samtidig smøres kroppen ind i olie og masseres med ca 50 grader varme lavasten. De dybe massagestrøg kombineret med de varme sten, giver en vidunderlig, afslappende og helende massage, der afhjælper ømme og stive muskler og er balsam for en stresset sjæl.

Hot Stone Massage er især gavnlig i perioder med meget stress, uro, ondt i kroppen, belastninger.

Anbefalet 3 massager i starten, 1 gang om ugen i 3 uger og bagefter når behøvet opstår. Ca. 50 min. inkl. af-og/påklædning.

1 x Hot Stone Massage – 500 kr