Bodyklang Massage er en fysisk afstressende kropsbehandling, som består af den effektive, fysiurgiske First Class Massage med triggerpunkts- behandling og den afstressende Klangmassage på celleniveau med lyden og vibrationer fra tibetanske klangskåle.

(Et triggerpunkt er en lokal smertefuld sammentrækning af musklen, som ofte sker ved monotomt arbejde. Triggerpunkter kan være årsag til hovedpine, smerter i halsen/nakken og i kæben, lændesmerter, symptomer ved karpaltunnelsyndron og til mange former for ledsmerter, som fejlagtig kan ligne muskelgigt fibromyalgi, artritis eller ledbåndsskader (sene betændelse). Triggerpunkter kan forårsage ørepine, svimmelhed, kvalme, halsbrand, falske hjertesmerter, tennisalbue, musearm, ondt i kønsorganerne, kolik, bihulebetændelse).

First Class Massage er en luksus, dybtgående, behandlende fysiurgisk massage med triggerpunkts-behandling, inkluderet massage på baller og afspænding/stræk af nakke, arme, lænd og ben. Massagen medfører en øget blodgennemstrømning, løsner ophobede affaldsstoffer, stimulerer kredsløbet, afbalancerer musklerne, eliminerer muskelinfiltrationer, aktiverer immunforsvaret og endorfiner (kroppens eget morfinstof) og giver generelt velvære i kroppen og i sindet. Massagen er især godt for dem, der sidder og løfter meget eller belaster sin krop med ensidige bevægelser. First Class Massage er en del af den unikke AMOK anti-stressbehandling!

Klangmassage er en del af den afslappende Klangterapi og er massage med klangskåle på celleniveau. Lyden fra klangskåle løsner spændinger i kroppen og i sindet og frigiver kroppens selvhelbredende energi. Lydene fra klangskålene er især gavnlige og brugbare i de perioder i livet, hvor man befinder sig i en overgangsfase, og man må tage nogle vigtige livsbeslutninger.

Bodyklang Massage er en dybtgående massage, der afhjælper bl.a. muskelspændinger, stiv nakke, iskiassmerter, angst, for mange tanker, uro i kroppen m.m. Bodyklang Massage påvirker både kroppen og sindet, er meget afstressende og vanedannende.:-). Efter massagen vil man føle sig total afslappet og løsnet op i hele ryggen. Der kan forekomme kropsreaktioner som svimmelhed, lidt hovedpine, trang til at være alene, trang til at være i stilhed. For hver Bodyklang Massage vil man mærke afslappethed i musklerne, mere ro både i kroppen og i sindet. Tankerne bliver mindre påtrængende, man vil være bedre til at slappe af. Behandlingen er til alle, der døjer med muskelspændinger og fysisk stress.

Bodyklang Massage frarådes:

  • Hvis du har en høj feber, er sløj eller svimmel, har influenza, lungebetændelse eller en anden AKUT sygdom, fordi massagen vil bare forstærke symptomerne
  • Direkte på udslæt, akne eller betændte hævelser – lægebesøg anbefales!
  • På nyt arvæv, friske sår, åreknuder
  • du har en akut betændelse i kroppen

Anbefalet 3 massager i starten, 1 gang om ugen i 3 uger og bagefter når behøvet opstår. Ca. 45 min.

1 x Bodyklang Massage – 450 kr.