Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/byth.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1145

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/byth.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715
AMOK (Aldrig mere ondt i kroppen) | Balance You Therapy
Det er pt. ikke muligt at bestille AMOK behandling pga. sygdom.

ALDRIG MERE ONDT I KROPPEN (AMOK) er en unik, mental-og/fysisk afstressende behandling med dybdegående fysiurgisk massage med triggerpunkts-behandling, kranio-sakral terapi og tensegrity.

AMOK b
ehandling, på èn og samme gang afhjælper stress, skæv ryg, ondt i nakken, migræne, piskesmæld, hekseskud, iskiassmerter, tennisalbue, musearm,  frossen skulder, tænderskæren, kæbespændinger, koncentrationsbesvær, svimmelhed, fordøjelsesproblemer der ikke er relateret til forkert kost eller sygdom men er forårsaget af stress, tinnitus, angst, hovedpine, spændte muskler, ondt i ryggen m.m.

Inkluderet massage på baller, hovedbundsmassage, rettelse af skæve hofter og nakke og med afspænding af nakke, arme, ben og diafragmaer samt mulighed for afspænding af kæber; inkluderet 2 nemme og hurtige strækøvelser til nakke, skuldre og lænd; ca. 60 min. inkl.af/og påklædning.

Anbefalet i starten – 4 x AMOK – 1 gang om ugen i 4 uger, da kroppen og sindet skal vænne sig til sin forbedrede holdning og nye vaner, samt komme af med de gamle.

INFO TIL ALLE NYE KUNDER:

  • hvis du vælger at booke 1 AMOK behandling, så vil jeg, på forhånd anbefale dig at bestille 4 AMOK behandlinger i alt.
  • du hæfter ikke for dem, men grundet en stor travlhed på min klinik, kan jeg ikke sikre dig ledige tider, i tilfælde af at du beslutter dig at prøve alle 4 AMOK behandlinger, 1 AMOK om ugen i 4 uger, som jeg anbefaler til alle nye kunder.
  • hvis du vælger ikke at forsætte, så kan du altid slette de 3 andre tider.

DU MÅ IKKE FÅ AMOK HVIS:

  • du har en høj feber, er sløj, har influenza, lungebetændelse eller en anden AKUT sygdom, fordi behandlingen vil bare forstærke symptomerne
  • du lige er blevet gravid (0-12 uger), fordi behandlingen kan føre til en spontan abort
  • du mistænker at du har diskusprolaps – lægebesøg stærk anbefales!
  • du har haft en hjerneblødning/blodprop i hjernen inden for de sidste 12 mdr.
  • du har en akut betændelse i kroppen
  • du har lige fået hjernerystelse

HVAD KAN MAN FORVENTE EFTER DEN FØRSTE AMOK BEHANDLING?

Først og fremmest man kan forvente en del kropsreaktioner, fordi behandlingen vil løsne for en del stress/chok man har gemt i kroppen.

Det kan være at man bliver meget træt bagefter, man få lidt hovedpine, nogle, meget stressede kunder kan også opleve en mild diarré eller influenza-agtige symptomer, man bliver generelt øm, både i nakken, skuldrene og i lænden.

Det er `forbudt` at have det godt i den første uge man har fået AMOK behandling, fordi formålet er, at man skal komme af med al den stress, som man har gemt i kroppen og som AMOK behandling har løsnet op, og det vil vise sig som kropsreaktioner. Hvis man ingen kropsreaktioner få vil det betyde at man stadigvæk holder på stress i sin krop, og efter den anden AMOK behandling vil man risikere at få ekstra mange kropsreaktioner. Derfor anbefaler jeg at man virkeligt skal prøve at give slip, fordi det er til ens eget bedste.

Hvis man oplever kropsreaktioner den første uge, så vil man, til gengæld, efter den anden AMOK behandling, få mere energi i kroppen, man vil mærke at der er sket noget godt både i kroppen og i sindet, man bliver mindre øm og få mere overskud til tingene.

Tredje og fjerde AMOK behandling vil man bruge til at fokusere mere på sine gamle vaner og komme af med dem.

I de 4 uger som man få AMOK behandlinger vil man opleve en stor forbedring af sin kropsholdning, man vil mærke at man er lige i kroppen,  man vil undgå at belaste mere den ene del af kroppen frem for den anden, man bliver mere bevidst om hvordan man sidder, arbejder, sover, så man vil undgå at blive skæv i kroppen igen og få sine gamle skavanker tilbage.

Husk at drikke et glas vand før og efter behandlingen. Vær opmærksom på din vejrtrækning, mens du behandles, så du trækker vejret langsomt og dybt.

Anbefalet i starten – 4 x AMOK – 1 gang om ugen i 4 uger, og bagefter når behøvet opstår. ca.60 min. inkl. af/og påklædning.

1 x AMOK 550,00 kr