Massage, søvn og motion styrker kroppen

Det er videnskabeligt bevist at bare 20 minutters massage er nok til at sænke kroppens niveau af stresshormonet cortisol, som svækker immunforsvaret. men ud over massage er det også meget vigtigt at få nok søvn, dyrke motion 3 x om ugen, spise sundt og varieret og ikke stresse alt for meget.

Jeg anbefaler AMOK behandling 1 x  til “gamle kunder” eller 4 x AMOK, 1 x om ugen i 4 uger til nye kunder i starten, bagefter når behøvet opstår, men normalt 1 x om måneden. Hvis man udover massage gerne vil får afstresning i form af Kranio-Sakral Terapi og blive rettet op i kroppen).

Jeg anbefaler First Class Massage min. 1 x om ugen i 3 uger i starten og bagefter når behøvet opstår, men normalt 1 x om måneden. ( Til alle der gerne vil få gennemæltet sine muskler).

BESTIL HER

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *