Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/byth.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1145

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/byth.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/byth.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php:1145) in /var/www/byth.dk/public_html/wp-includes/feed-rss2.php on line 8
Balance You Therapy https://byth.dk/ Afhjælper stress, migræne, piskesmæld, ondt i ryggen, angst, hovedpine, kæbespændinger, søvnproblemer, ubalancer i kroppen m.fl. Mon, 25 Oct 2021 17:13:30 +0000 da-DK hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.2 https://byth.dk/wp-content/uploads/2018/11/cropped-Balance-Yoy-therapy-afhjælper-migræne-piskesmæld-dårlig-ryg-m.m.-32x32.png Balance You Therapy https://byth.dk/ 32 32 Når man ikke kan komme til massøren https://byth.dk/?p=1418 https://byth.dk/?p=1418#respond Mon, 22 Feb 2021 13:35:55 +0000 http://byth.dk/?p=1418 Så er det godt at holde kroppen i live med at lave bl.a. strækøvelser, 10 min. Om dagen vil gøre en kæmpe forskel for kroppen og for sindet! Men hvis I døjer med spændte muskler (myoser), hovedpiner og stress er I meget velkomne til at booke AMOK, First Class Massage, Bodyklang Massage, Klangterapi eller Relax […]

Indlægget Når man ikke kan komme til massøren blev først udgivet på Balance You Therapy.

]]>
Så er det godt at holde kroppen i live med at lave bl.a. strækøvelser, 10 min. Om dagen vil gøre en kæmpe forskel for kroppen og for sindet!

Men hvis I døjer med spændte muskler (myoser), hovedpiner og stress er I meget velkomne til at booke AMOK, First Class Massage, Bodyklang Massage, Klangterapi eller Relax Massage.

Jeg tilbyder disse unikke behandlinger til kunder fra bl. Aalborg og Nørresundby.

Book venligst her

Indlægget Når man ikke kan komme til massøren blev først udgivet på Balance You Therapy.

]]>
https://byth.dk/?feed=rss2&p=1418 0
AMOK når andet ikke virker https://byth.dk/?p=1070 https://byth.dk/?p=1070#respond Sun, 04 Nov 2018 20:31:22 +0000 http://byth.dk/?p=1070 Aldrig Mere Ondt i Kroppen (AMOK) er en unik stressbehandling som på èn og samme gang afhjælper stress, skæv ryg, ondt i nakke, migræne, piskesmæld, hekseskud, iskias, tennisalbue, musearm, frossen skulder, tænderskæren, kæbespændinger, koncentrationsbesvær, forhøjet blodtryk, svimmelhed, fordøjelsesproblemer, tinnitus, angst, hovedpine, spændte muskler m.m. Behandlingen er kun hos Balance You Therapy, Nørresundby og den består […]

Indlægget AMOK når andet ikke virker blev først udgivet på Balance You Therapy.

]]>
Aldrig Mere Ondt i Kroppen (AMOK) er en unik stressbehandling som på èn og samme gang afhjælper stress, skæv ryg, ondt i nakke, migræne, piskesmæld, hekseskud, iskias, tennisalbue, musearm, frossen skulder, tænderskæren, kæbespændinger, koncentrationsbesvær, forhøjet blodtryk, svimmelhed, fordøjelsesproblemer, tinnitus, angst, hovedpine, spændte muskler m.m.
Behandlingen er kun hos Balance You Therapy, Nørresundby og den består af fysiurgisk massage, kranio-sakral terapi og tensegrity.
Anbefalet i starten – 4 x AMOK – 1 gang om ugen i 4 uger, da kroppen og sindet skal vænne sig til sin forbedrede holdning og nye vaner, samt komme af med de gamle.

BESTIL HER

Indlægget AMOK når andet ikke virker blev først udgivet på Balance You Therapy.

]]>
https://byth.dk/?feed=rss2&p=1070 0
Massage, søvn og motion styrker kroppen https://byth.dk/?p=34 https://byth.dk/?p=34#respond Fri, 19 Aug 2016 15:02:08 +0000 http://massage-therapist.ancorathemes.com/?p=34 Det er videnskabeligt bevist at bare 20 minutters massage er nok til at sænke kroppens niveau af stresshormonet cortisol, som svækker immunforsvaret. men ud over massage er det også meget vigtigt at få nok søvn, dyrke motion 3 x om ugen, spise sundt og varieret og ikke stresse alt for meget. Jeg anbefaler AMOK behandling […]

Indlægget Massage, søvn og motion styrker kroppen blev først udgivet på Balance You Therapy.

]]>
Det er videnskabeligt bevist at bare 20 minutters massage er nok til at sænke kroppens niveau af stresshormonet cortisol, som svækker immunforsvaret. men ud over massage er det også meget vigtigt at få nok søvn, dyrke motion 3 x om ugen, spise sundt og varieret og ikke stresse alt for meget.

Jeg anbefaler AMOK behandling 1 x  til “gamle kunder” eller 4 x AMOK, 1 x om ugen i 4 uger til nye kunder i starten, bagefter når behøvet opstår, men normalt 1 x om måneden. Hvis man udover massage gerne vil får afstresning i form af Kranio-Sakral Terapi og blive rettet op i kroppen).

Jeg anbefaler First Class Massage min. 1 x om ugen i 3 uger i starten og bagefter når behøvet opstår, men normalt 1 x om måneden. ( Til alle der gerne vil få gennemæltet sine muskler).

BESTIL HER

Indlægget Massage, søvn og motion styrker kroppen blev først udgivet på Balance You Therapy.

]]>
https://byth.dk/?feed=rss2&p=34 0
Fjern myoser https://byth.dk/?p=31 https://byth.dk/?p=31#respond Fri, 19 Aug 2016 15:00:28 +0000 http://massage-therapist.ancorathemes.com/?p=31 Vores massager som bl.a. First Class Massage medfører en øget blodgennemstrømning, løsner ophobede affaldsstoffer, stimulerer kredsløbet, afbalancerer musklerne, eliminerer muskelinfiltrationer, aktiverer immunforsvaret og endorfiner (kroppens eget morfinstof) og giver generelt velvære i kroppen og i sindet. Man får behandlet triggerpunkter som er sammentrukne muskelfibre, der danner sensitive, smertefulde knuder der, hvor den motoriske nerve er […]

Indlægget Fjern myoser blev først udgivet på Balance You Therapy.

]]>
Vores massager som bl.a. First Class Massage medfører en øget blodgennemstrømning, løsner ophobede affaldsstoffer, stimulerer kredsløbet, afbalancerer musklerne, eliminerer muskelinfiltrationer, aktiverer immunforsvaret og endorfiner (kroppens eget morfinstof) og giver generelt velvære i kroppen og i sindet. Man får behandlet triggerpunkter som er sammentrukne muskelfibre, der danner sensitive, smertefulde knuder der, hvor den motoriske nerve er forbundet med musklen. Disse fibre danner et stramt bånd, der strækker sig fra triggerpunktet til muskelfæstningerne. På grund af, at fibrene er spændte, vil musklen forkortes og bevægeligheden følgelig blive indskrænket (stiv nakke, smertefuld og svært bevægelig lænd, smertefulde knæ, osv.).​ Behandlende massage (First Class Massage) er især godt for dem, der sidder og løfter meget eller belaster sin krop med ensidige bevægelser.

BESTIL HER

Indlægget Fjern myoser blev først udgivet på Balance You Therapy.

]]>
https://byth.dk/?feed=rss2&p=31 0
Viste du at det kun tager 20 sek. at behandle piskesmæld? https://byth.dk/?p=22 https://byth.dk/?p=22#respond Fri, 19 Aug 2016 14:51:17 +0000 http://massage-therapist.ancorathemes.com/?p=22 Viste du at ofte årsagen til migræne er ubehandlet piskesmæld og at piskesmæld kan behandles på 20 sek?

Men det, som tager tid, er behandling af stress, muskelspændinger og skæv ryg, som er bivirkninger af piskesmældet.

Men der er løsning på problemet - Book AMOK behandling og får dit smertefrit liv tilbage :-)

Indlægget Viste du at det kun tager 20 sek. at behandle piskesmæld? blev først udgivet på Balance You Therapy.

]]>
Viste du at ofte årsagen til migræne er ubehandlet piskesmæld og at piskesmæld kan behandles på 20 sek?

Men det, som tager tid, er behandling af stress, muskelspændinger og skæv ryg, som er bivirkninger af piskesmældet.

Men der er løsning på problemet – prøv AMOK behandling og får dit smertefrit liv tilbage 🙂

Aldrig Mere Ondt i Kroppen (AMOK) er en unik anti-stressbehandling med dybdegående fysiurgisk massage med triggerpunkts-behandling, kranio-sakral terapi og tensegrity.
AMOK behandling, på èn og samme gang afhjælper stress, skæv ryg, ondt i nakke, migræne, piskesmæld, hekseskud, iskias, tennisalbue, musearm,  frossen skulder, tænderskæren, kæbespændinger, koncentrationsbesvær, forhøjet blodtryk, svimmelhed, fordøjelsesproblemer, tinnitus,  angst, hovedpine, spændte muskler m.m.

Anbefalet i starten – 4 x AMOK – 1 gang om ugen i 4 uger, da kroppen og sindet skal vænne sig til sin forbedrede holdning og nye vaner, samt komme af med de gamle.

BESTIL HER

Indlægget Viste du at det kun tager 20 sek. at behandle piskesmæld? blev først udgivet på Balance You Therapy.

]]>
https://byth.dk/?feed=rss2&p=22 0
Hjælp til mental stress https://byth.dk/?p=16 https://byth.dk/?p=16#respond Fri, 19 Aug 2016 12:41:20 +0000 http://massage-therapist.ancorathemes.com/?p=16 Stress er en biologisk overlevelsesmekanisme. En helt naturlig reaktion på, at kroppen er udsat for fare. Denne mekanisme har været faktisk bevirket, at vi mennesker har overlevet siden tidernes morgen på sletten.
Det er en mekanisme, som bliver aktiveret, når vi har følelsen af, at vi møder fare. Tilbage til dengang på sletten, hvor vi oplevede en reel fare ved mødet med tigeren og virkelig handlede om liv eller død.Stress er en ikke en sygdom, men en risikofaktor for sygdom.

Indlægget Hjælp til mental stress blev først udgivet på Balance You Therapy.

]]>
Stress er en biologisk overlevelsesmekanisme. En helt naturlig reaktion på, at kroppen er udsat for fare. Denne mekanisme har været faktisk bevirket, at vi mennesker har overlevet siden tidernes morgen på sletten.
Det er en mekanisme, som bliver aktiveret, når vi har følelsen af, at vi møder fare. Tilbage til dengang på sletten, hvor vi oplevede en reel fare ved mødet med tigeren og virkelig handlede om liv eller død. Stress er en ikke en sygdom, men en risikofaktor for sygdom.

Langvarig stress, som bl.a. vi alle sammen oplever i disse coronatider er en tilstand af anspændthed og ulyst gennem længere tid, dvs. uger til måneder. Vi oplever en tvungen afstand fra hinanden, mangel på kram og knus, ensomheden, manglende kontakt til andre m.m. Alt det kan medføre alvorlige konsekvenser både på den fysiske og metale plan.

Langvarig stress kan føre til alvorlig sygdom som fx hjerte- og karlidelser samt depression.

Men stress er alene en reaktion på en overbelastning! Intet andet!

Når man oplever en presset situation, så aktiveres stresshormonerne i kroppen. Adrenalinen, vores kamp-flugt hormon bliver aktiveret og kroppen kommer i højeste alarmberedskab – klar til kamp eller til at flygte.

Med mental stress bliver vi dårligere til at huske, tænke rationelt og analysere. Når man er stresset, kan man opleve mange forskellige følelser, herunder angst, frygt, vrede, tristhed eller frustration. Disse følelser kan undertiden føle på hinanden og producere fysiske symptomer, hvilket gør man til at føle sig endnu værre.

Hvad kan DU gøre?
1. Find ud af hvorfor du er stresset, utilfreds eller frustreret. Hvis du er bange for at få corona eller du bekymrer dig om din økonomi – snak med andre om det, gå online til at få en rådgivning eller bare høre andres menneskers beretninger om deres situation; der er ALTID en udvej, der er ALTID hjælp et finde!
2. Få rigeligt med søvn
3. Få frisk luft og lys – gå ud i naturen, nyd øjeblikket, rens hovedet for tankerne
4. Involverer dine nærmeste – du er aldrig alene hvis du lader andre komme tæt på
5. Tilgiv dig selv at være stresset/syg – væk med skyldfølelsen og bebrejdelsen
6. Overvej nye muligheder i livet
7. Søg hjælp og få sat gang i et behandlingsforløb ( her vil jeg anbefale AMOK) !

BESTIL HER

Indlægget Hjælp til mental stress blev først udgivet på Balance You Therapy.

]]>
https://byth.dk/?feed=rss2&p=16 0